Events & Catering

Laat uw evenement verzorgen door ons! Geniet van de prachtige omgeving en kijk uit over het water. De inrichting van onze verschillende zalen zorgt voor een maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden.

Delegates Networking At Conference Drinks Reception

Voor een borrel kunt u bij ons alle kanten op. Of het nu gaat om gezellig wat drinken met elkaar voordat u aan tafel gaat voor het diner, of om alleen een borrel voor een feestelijke of zakelijke gelegenheid. U bepaalt zelf welke drankjes er geschonken worden en uiteraard staat onze keukenbrigade garant voor de lekkerste, culinaire hapjes erbij.

Heeft u iets groots te vieren en bent u op zoek naar een unieke locatie? LKKR Bij Ad is dé plek! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, zakelijk feest of een huwelijksfeest. Wij zorgen ervoor dat uw gasten en/of personeel een onvergetelijk feest ervaren. Eten, drinken, een DJ, band of blackjack-tafel?

Een high tea in LKKR Bij Ad betekent culinaire verwennerij in een romantische ambiance. Bij Ad kunt u genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant, de zijvleugel of op ons terras.

Vergaderen in alle rust en ruimte, omgeven door prachtige natuur levert vaak veel inspiratie op. Maak een vergadering creatiever en effectiever door te vergaderen in een groene omgeving. Bij Ad kunt u in alle rust vergaderen, terwijl wij zorgen voor koffie, een drankje, een hapje en eventueel een lunch of diner.

LKKR Bij Ad heeft de perfecte trouwlocatie. U kunt bij ons de gehele huwelijksdag doorbrengen: feestelijk ontvangst van de gasten, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, lunch, diner en feest. 

Het geven van een babyshower is oorspronkelijk een traditie die uit Amerika is overgewaaid maar inmiddels ook niet meer is weg te denken uit Nederland. Als u of een van uw geliefden in verwachting is moet dat gevierd worden. Een babyshower is de perfecte manier! Bij LKKR Bij Ad helpen wij u graag met het organiseren van deze leuke dag. Op deze dag wordt de (aanstaande) moeder in het zonnetje gezet.

Meer weten?